Le nozze di Figaro (Nunta lui Figaro)

 

Stimați spectatori,

 

Spectacolul „Nunta lui Figaro”, programat pentru data de vineri, 30 octombrie 2020, se anulează, având în vedere restricțiile menționate mai jos. Contravaloarea biletelor achiziționate va fi restituită la agenția de bilete. Totodată, până la ridicarea restricțiilor Opera se vede în imposibilitatea de a programa alte spectacole. Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Amintim că în data de 23 octombrie 2020 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a adus la cunoștința publică Hotărârea sa nr. 48/2020, în care se arată că în municipiul Timișoara incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infecție cu coronavirusul SARS-CoV-2 a depășit pragul de 3 la 1000 de locuitori. 

 

În aceste condiții, începând cu data de sâmbătă, 24 octombrie 2020, sunt interzise în municipiul Timișoara organizarea și desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și concerte, având în vedere dispozițiile Hotărârii Guvernului nr. 856/2020 și ale Hotărârii nr. 43/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, cu modificările și completările ulterioare.

 

Vă dorim sănătate și așteptăm să ne revedem cu bine la Operă!

 

Echipa 

Operei Naționale Române Timișoara

 

Despre noi
Opera Naţională Română din Timişoara este o instituție  publică cu personalitate juridică aflată în subordinea Ministerului Culturii din România care susține spectacole de operă, operetă, musical, balet, operă și musical pentru copii și gale. Opera Naţională Română Timişoara a fost înfiinţată prin Decretul Regal nr. 254, din 30 martie 1946. Primul director al Operei a fost Aca de Barbu. Spectacolul inaugural al Operei Române din Timişoara a avut loc la 27 aprilie 1947 cu opera „Aida” de G. Verdi. La data de 24 septembrie 2004, Operei din Timişoara i se conferă titulatura de Operă Naţională ca o recunoaştere a meritelor acestui colectiv pentru întreaga muncă asiduă depusă în slujba artei şi culturii româneşti în ţară şi străinătate.

Noutati si evenimente
Parteneri
Adresa Strada / street Marasesti 2, 300086, Timisoara
Telefon casierie 0256 20 12 86
Email bileteoperatimisoara@yahoo.com ort@artelecom.net
Newsletter
Adauga adresa de email!
Copyright © 2020 Opera Nationala Romana Timisoara
Web design by Royalty