Venisti.Vidisti.Avdisti. Patru secole de operă

Patru secole de operă

 

Recital susținut de soliști ai Operei Naționale Române din Timişoara.

De la actul de naştere al genului Operei au trecut deja mai bine de 400 de ani. Această doamnă veşnic tânără care încheagă fericit rodul tuturor muzelor a păşit glorios în al cincelea secol de existență. Conform adevărului că omenirea are nevoie de artist atât în vremuri grele cât şi în vremuri de bunăstare, Opera Națională Română din Timişoara vă invită la o întălnire cu pagini celebre ale marilor creatori ai genului, de la Mozart la Puccini, în interpretarea artiştilor atât de dragi spectatorilor cetății. Venisti. Vidisti. Avdisti.


 

Bilete se pun în vânzare la Agenţia de Bilete a Operei: Str. Mărăşeşti nr.2 Tel: 0256-201286, respectând normele de prevenție și protecție impuse de INSP 

ORAR AGENȚIA DE BILETE   
Luni 13 iulie, Marți 14 iulie şi Miercuri 15 iulie de la ora 11:00 la ora 17:00

Despre noi
Opera Naţională Română din Timişoara este o instituție  publică cu personalitate juridică aflată în subordinea Ministerului Culturii din România care susține spectacole de operă, operetă, musical, balet, operă și musical pentru copii și gale. Opera Naţională Română Timişoara a fost înfiinţată prin Decretul Regal nr. 254, din 30 martie 1946. Primul director al Operei a fost Aca de Barbu. Spectacolul inaugural al Operei Române din Timişoara a avut loc la 27 aprilie 1947 cu opera „Aida” de G. Verdi. La data de 24 septembrie 2004, Operei din Timişoara i se conferă titulatura de Operă Naţională ca o recunoaştere a meritelor acestui colectiv pentru întreaga muncă asiduă depusă în slujba artei şi culturii româneşti în ţară şi străinătate.

Noutati si evenimente
13 AUG
Anunț important!
Parteneri
Adresa Strada / street Marasesti 2, 300086, Timisoara
Telefon casierie 0256 20 12 86
Email bileteoperatimisoara@yahoo.com ort@artelecom.net
Newsletter
Adauga adresa de email!
Copyright © 2020 Opera Nationala Romana Timisoara
Web design by Royalty